Belföldi útjaink
hollokoi-locsolkodas-marcius-28

Húsvét Hétfő 
Gasztronómiai és hagyományőrző programok az Ófalu udvaraiban

levendula-fesztival-tihany-junius-25

! Új időpont! A nagy érdeklődés miatt, vasárnap is indítunk autóbuszt. Szeretettel várjuk:-)

A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében

busojaras-mohacson-februar-6

A Busójárás más népek hiedelemvilágában is megtalálható télűző, tavaszköszöntő, termékenységet varázsló népszokások csoportjába tartozik.

halra-magyar-halra-bor

Pisztrángfesztivál a legtisztább vízforrások városában, Tapolcán 

Tapolcán a halak mellett komoly történelme van a borkereskedelemnek is, így a rendezvény hangsúlyt fektet a hal- és borfogyasztás együttes népszerűsítésére. A pisztrángfesztiválon több halkészítési módot is megkóstolhat :-)

 

szekesfehervar-tata-komarom-julius-3

Komáromban a Monostori erőd megtekintése.
Közép Európa legnagyobb újkori erődje a Dunántúlt és a Dunát védő komáromi erődrendszer egyik utolsó tagjaként épült.

tisza-to-es-kornyeke

Magyarország legnagyobb mesterséges tava a Tisza tó, melynek partján Poroszlónál 2 éve adták át Európa legnagyobb édesvízi akváriumát. Az öko-centrum meglátogatása során a Tisza tó teljes élővilágával megismerkedhetünk a tó fölött ívelő látogatóösvényeken

papa-pannonhalma-zirc

A Pannonhalmi Bencés Főapátság a magyar történelem egyik kiemelkedően becses emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központ, a világörökség része.

bajai-halfozo-fesztival-julius-09

Baja a halászlé fővárosa! Vasár- és ünnepnapok szinte nem múlhatnak el halászlé nélkül. Meg baráti összejövetelek sem, mert előbb-utóbb felveti valaki: nem főzünk egy jó halat?

barangolas-a-villanyi-hegysegben-oktober-4

Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi búcsújáró helye, Máriagyűd. A Tenkes lábánál fekvő falu közigazgatásilag Siklóshoz tartozik. A kegytemplom megtekintése után felsétálunk a Kálváriára, stációinak képei a pécsi Zsolnay-gyár alkotásai.

dunakanyar

Kulturális és történelmi emlékekben is az egyik leggazdagabb vidék.
A látogatók százezreit fogadja.

opusztaszer-junius-13

Ópusztaszer a XIX.századi újjászületése óta mára szimbólummá vált csaknem minden magyar számára,ismertsége széleskörű. Emlékparkhoz szorosan kötődő törekvések azt szolgálják, hogy ez a hely a magyarság igazi „zarándokhelye”,nemzettudatunk része lehessen.

orsegi-nemzetkozi-tokfesztival-szept-24

Tökös vetélkedések, tökös ételek kóstolója, helyi termékek vására, kiállítása, játszóházak, színes programok várnak minden érdeklődőt. A fesztivál a Nyugat-dunántúli Régió Kiemelt kulturális és örökségturisztikai címet viseli.

pannonhalma-gyor

A Pannonhalmi Bencés Főapátság a magyar történelem egyik kiemelkedően becses emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központ, a világörökség része.

szekesfehervar-es-az-etyeki-korda-filmstudio

Fedezze fel a Magyar filmgyártás lenyűgöző világát! Sokan szeretnének bepillantani egy filmstúdió kulisszái mögé, megismerkedni a filmgyártás világával. A Korda emlékkiállításon megismerheti a Korda testvérek, Sándor, Vince és Zoltán páratlan filmes munká

szent-marton-napi-vigassag-hollokon-nov-14.1

Az immár tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Szent Márton Napi Vigasság ismét elhozza Hollókőre a falu védőszentjének és vendégségének ünnepét, szokásait. A rendezvény 11 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődő programok Szent Márton legendájából mutatnak be életképeket.

velemi-gesztenyeunnep

A Kőszegi-hegység egyik legjellegzetesebb növénye a szelídgesztenye. A Velemi Gesztenyeünnep fő attrakciója a gesztenyesütés és a tájjellegű gasztronómiai bemutatók neves mesterszakácsok közreműködésével.

kalandozas-a-nyugati-vegeken-koszeg-es-leka-vara-es-a-korejuk-epitett-varos

 A közeli határ túloldalán is a török idők végvári rendszerének egyik gyöngyszemét, a Lékai várat tekintjük meg. 

debrecen-aug-19-20

Debrecen virágba borul…
45.Debreceni virágkarnevál

eger-lillafured-kekesteto-oktober-17-18

Kékestető egyik ismérve a már jó messziről látható TV torony, mely csodálatos körpanorámát nyújtó kilátó is egyben. Uccu neki, menjünk fel!

korutazas-kelet-magyarorszagon

Nyíregyháza: A több mint 300, köztük számos különleges fajt bemutató Állatparkja európai szinten is elismert.

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink