kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Utazási feltételek

Utazási feltételek

Az utazási feltételek kihirdetése és megismertetése az utasokkal minden esetben a fuvaroztató, illetve az utazásszervező feladata!

1. Autóbuszainkon a dohányzás és a nyílt láng használata szigorúan tilos!

2. Autóbuszainkon szeszes ital fogyasztása, valamint az étkezés tilos!

3. Ittas személyt, valamint szennyező ruházatú, fertőző, illetve beteg személyt buszainkon nem szállítunk,

4. Az az utas (utasok), aki a buszt beszennyezi, vagy megrongálja, a takarítás illetve a javítás költségéért, valamint az emiatt keletkező egyéb károkért teljes anyagi, valamint büntetőjogi felelősséggel tartozik!

5. Azok az Utasok, akik magatartásukkal zavarják a többi utast, kárt tesznek az autóbuszban, vagy ittas állapotba kerülnek, az utazásból kizárhatók a legközelebbi parkolóban, vagy egyéb arra alkalmas helyen.

6. Autóbuszainkon élő állatok szállítása tilos!

7. Induláskor az autóbusz az esetleges későkre maximum 10 percet vár, utána jegyzőkönyv felvétele mellett elindul úti célja felé.

8. Az utazási szerződés elfogadásával a Lovászbusz Kft. és a megrendelő, illetve utasai között fuvarozási szerződés jön létre, esetenként közvetítő iroda közreműködésével.

9. Az autóbusz iratainak és okmányainak meglétéért a Lovászbusz Kft. felel, azért felelősséget vállal.

10. Az Utas iratainak, okmányainak meglétéért az Utas egymaga felel! A határokon való átlépéskor esetleges probléma esetén az autóbusz maximum 30 percet várakozik, majd jegyzőkönyv felvétele mellett továbbhalad úti célja felé.

11. A Lovászbusz Kft., köteles csereautóbuszt biztosítani, ha egy esetleges műszaki hiba esetén a kényszerpihenő várhatóan meghaladja a 12 órát, és a csereautóbusszal az Utasok várhatóan hamarabb hazaérkeznek.

12. Az autóbusz utasterében csak kézipoggyász szállítható. Kézipoggyásznak csak az minősül, ami az utas feje feletti csomagtartóban elfér. Az autóbusz ülései közti folyosón aludni illetve tárgyakat szállítani szigorúan tilos!

13. Az autóbusz csomagterében minden utas legfeljebb 2 útitáskát vihet magával, maximum 20 kg súlyhatárig, valamint 1 pár sílécet. E-felett, (a csomagtér kapacitásától függően) további csomagokat csak pótdíj ellenében tudunk szállítani. Lovászbusz Kft. csak a gépkocsivezetőnek átadott csomagokért vállal felelősséget. Megérkezést követően kérjük, hogy ellenőrizzék minden poggyászuk megvan-e, mert utólagos panaszt nem áll módunkban elfogadni.

14. Az autóbuszokon kiszolgáló személyzet nem utazik. Az utazásszervezők esetenként utaskísérőt biztosíthatnak, melynek feladata: az autóbusz rendeltetésszerű használatának bemutatása, az utaslétszám ellenőrzése, az indulási időpontok meghatározása. Nem feladata az utaskísérőnek semmiféle kiszolgáló feladat végzése.

15. Az autóbuszok előre megtervezett útvonalon haladnak, illetve tartanak pihenőket. A tervezett menetidő, illetve az útvonal forgalmi vagy egyéb okok miatt megváltozhat. Az ebből eredő késésekért, a Lovászbusz Kft. nem hibáztatható!

16. A Lovászbusz Kft. nem vállal felelősséget az esetleges csatlakozások lekéséséért.

17. Esetleges létszámváltozás vagy technikai okok miatt előfordulhat, hogy nem az előre meghatározott autóbusszal történik az utazás.

18. Az autóbuszon felejtett tárgyakért a Lovászbusz Kft. nem tud felelősséget vállalni, az esetlegesen megtalált tárgyakat legfeljebb két hétig őrizzük.

19. Az autóbusz fuvardíja tartalmazza az utasok egyéni betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítását.

20. A gépkocsivezetőknek az AETR - egyezményben rögzített pihenőidőket, valamint a sebesség korlátozásra, valamint a közlekedési szabályokra vonatkozó előírásokat maradéktalanul be kell tartaniuk!

LOVÁSZBUSZ Kft. 

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink