kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Szeptember
az-alpok-varazslatosos-tajain

AZ ALPOK VARÁZSLATOSOS TÁJAIN

2024. június 20-23. (3éj)

2024. július 20-23. (3éj) BETELT!

2024. szeptember 12-15. (3éj)

Cortina d’Ampezzo - Misurina-tó- Drei Zinnen-Nagy Dolomitok túra-Marmolada-Bozen- Meran- Dorf Tirol -Toblach- Pragser See

Ausztria ősi tartománya Tirol, melynek déli részét az I. világháború után a győztesek oldalán Olaszország kapta, ahol mind a mai napig többségben vannak a német ajkúak. Dél-Tirol bővelkedik látnivalókban, műemlékekben gazdag kisvárosok, érintetlen természet, a csodálatos hegyvilág legismertebb látnivalóihoz jutunk el utazásunk során.

 

korutazas-szekelyfoldon

ÚJ! 2024. július 11-17. (6 éj) BETELT!

2024.szeptember 5-11 (6 éj) BETELT!

 Kirándulásunk alkalmával, székelyföldi tájakon járunk, rácsodálkozva  lélegzetelállító szépségeire.

 

osztrak-dunakanyar

 20234. szeptember 28.

Ha szeretne egy napot kulturális kuriózumok között tölteni s gyönyörködni a Duna festői osztrák szakaszában, ékszerdoboz szerű kis településeiben, akkor tartson velünk, nem fog csalódni

hallstatt

2024. május 26., június 29., augusztus 24. 

szeptember 22., október 12.

Hallstatt - a só városa: hegyen, vízen, levegőben….

Délutáni programunk egy felejthetetlen hajóúttal zárul. A közel 1 órás hajóút során nem csak a Hallstatti-tó türkiz színében, hanem a környező hegyek, villák páratlan panorámájában is gyönyörködhetünk.

szekesfehervar-tata-komarom-juliu

2024. szeptember 29.

A királyi város nevezetességeit egy gyalogos sétával látogatjuk meg.  A romantikus Bory-várat látogatjuk meg,  melyet  Bory Jenő  szobrászművész és építészmérnök saját tervei és fantáziája alapján 40 éven át épített szeretett feleségének. Székesfehérvár séta után,  Tatára utazunk tovább, ahol elsőként az egyedülálló Fényes Tanösvényt keressük fel. 

eger-szepasszony-volgy-kekesteto

2024. szeptember 7.

Közkívánatra, Eger és Kékes 1 napban, „magasan a legjobb, minden évszakban”!

karintiai-barangolas.5

2024. június 2., szeptember 7. 

„mesés panoráma, csodás hegyek és völgyek, kristálytiszta hegyi levegő

 Wörthi-tó- Nockberge Nemzeti Park –Nockalmstrasse alpesi panorámaút 

Úti célunk Ausztria legdélebbi, napsütötte tartománya Karintia, amely mesés hegycsúcsairól, tavairól, gazdag kulináris kínálatáról és hamisíthatatlan vendégszeretetéről ismert Európa szerte. 

rijeka-opatija.1

2024. szeptember 1.

Opatiját mindig is az arisztokrácia légköre lengte be: itt nyaraltak az Osztrák-Magyar Monarchia gazdag arisztokratái, akik elegáns villákat építettek, amelyek ma fantasztikus luxusszállodaként működnek, és meghatározzák a város arculatát.

nyaralas-montenegroban

Pihenés, fürdés, szórakozás Montenegró festői tengerpartján:-)

 ÚJ! 2024. augusztus 19-25. (6 éj) Betelt!

2024. szeptember 2-8. (6 éj) Betelt!

Kirándulási lehetőségekkel! Montenegró : a hegyek birodalma, és a mesés tengerpart, csodálatos öblökkel tarkítva- melyek közül a világhírű Kotori öböl a világörökség része- valamint a történelmi városok lenyűgöző szépségéből gyúrt műalkotás, melyet a Jóisten jókedvében teremtett.

krk-sziget-jul-16

2024. július 21., augusztus 4., szeptember 1. 

 Baskára utazunk,  különlegessége a város előtt elhúzódó, majd 2 kilométer hosszú Velika Plaza strand. Megtalálható itt minden, ami szem-száj ingere: éttermek, büfék, standcucc, kütyü árusok és megannyi jó programlehetőség.  Csobbanás egész nap!!

napoly-es-kornyeke.2

2024. szeptember 12-17. ( 5éj)  BETELT!

2024. október 17-22. ( 5 éj) BETELT!

ÚJ!!A Sorrentói félsziget felé indulva gyönyörű tájakkal találkozhatnak. A Nápolyi öböl látványa háttérben a Vezúvval, narancs- és citromligetek mindenütt. Sorrentó előtt elkanyarodva az Amalfi partvonal veszi kezdetét. Ez a kanyargós, sziklákba vájt út a világ egyik legszebb panorámájú útja, amely 1850 óta összeköti a középkor óta itt élő apró városkákat egymással. Positano, a függőleges város két hegy közé épült be, pasztellszínű házai, mint egy szőlőfürt kapaszkodnak egymásba... a látvány valóban meseszép.

nyari-hosszuhetvege-njivicen

Magal Hotel by Aminess***

2024. szeptember 5- 8.

A Magal Hotel ideális helyszínen, egy festői tölgyerdőben várja vendégeit az egykori halászfaluban, Njivicében, a tengertől mindössze 150 méterre.

tirol-csodas-tajain

2024. szeptember 29- október 2. (3 éj)

KUFSTEIN VÁRA-ALPBACH-INNSBRUCK-SWAROVSKI-ZILLERTAL-HINTERTUX-ACHENSEE-KITZBÜHEL-LIENZ

Ausztria ősi tartománya Tirol, melynek déli részét az I. világháború után a Olaszország kapta. A tartomány bővelkedik látnivalókban. Hatalmas hegyek, folyók, hófödte gleccserek, tavak, vízesések, múltidéző kisvárosok, érintetlen természet, elegáns üdülőhelyek.

dalmacia-szepsegei

2024. szeptember 21-25. (4 éj)

KORCULA ÉS MLJET SZIGETEK – ZADAR -DUBROVNIK-STONI NAGYFAL-OMIS

Séta a Peljesac-félsziget hangulatos településén Orebic-ben, majd hajókirándulás Korcula szigetére. Útközben a Dalmát tengerpart szépsége a hajóról is megcsodálható. Városnéző séta helyi idegenvezetővel, számtalan érdekességgel Korcula városában.

szicilia-a-napfeny-szigete

 ÚJ! 2024. szeptember 22- 29.  (7 éj)

Átutazunk Campania és Calabria tartományokon keresztül, ahol helyenként a Tirrén tenger festői partszakaszaiban is gyönyörködhetünk. Szicílián minden megtalálható, ami egy felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. Lélegzetelállító tengerpartok, ókori emlékek, kitűnő ételek-italok, sőt még az aktív vulkánokat is láthatunk. Tobzódó virágpompájával és mediterrán illataival vár bennünket...

bled-bohinj-vintgar-szurdok.2
2024. május 11., 26., június 22., szeptember 21., október 6. 
Bled és környéke Szlovénia legkedveltebb turistalátványossága. Fedezze fel a tó varázsát, amely szépségével vonzza a közelről és a távolról érkező utazókat. Sétáljon át a szurdokon, és csodálja meg a vízeséseket, medencéket, eróziós edényeket és egyéb természetvédelmi remekműveket.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink