Kiemelt útjaink 2017

Advent Budapest

 

 BETELT!!2017.december 10.

Utazás: autóbusszal

Részvétei díj: 6.500 Ft/fő

Élvezze Budapest egyedülálló adventi hangulatát a Vörösmarty téren! Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat november 11. és január 1. között a Vörösmarty téren. Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal várja az Európa 10 legszebb vására között jegyzett Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat a főváros egyik legszebb főterén. Az évente 3-400 ezer turistát vonzó esemény az utóbbi években számos átalakuláson ment keresztül azért, hogy a külföldi vendégeknek és a városlakóknak egyaránt minőségi kikapcsolódást és szórakozást kínáljon.

Program

Indulás reggel 6.00 órakor Nagykanizsáról.

Érkezés Budapestre a délelőtti órákban. Programunk első állomása a Budai Várhegy: a Dísz tér, a Mátyás templom, a Halászbástya, a Hilton hotel és a Királyi Palota megtekintése.

Ezt követően autóbuszos városnézés: Kossuth tér, Parlament, Hősök tere. Itt rövid megállás: a Millenniumi Emlékmű, a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok megtekintése. Séta Vajdahunyad várában.

A látnivalókban (Kodály Körönd, Terror Háza, Oktogon, Bábszínház) gazdag városnézést követően,  délutántól szabadprogram az adventi vásáron a Wörösmarty téren.

Hazautazás, érkezés Nagykanizsára a késő esti órákban.

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők költségét.

 

Belépők: -

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink