Kiemelt útjaink 2017

Advent Pozsonyban- Kittsee csokival

BETELT!!2017. december 3.,9.,17.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 7.500 Ft/fő

Pozsony minden év decemberében a karácsony hangulatos köntösébe öltözik. A város minden részén ünnepi illatok keringenek, és a karácsonyi dalocskák varázslatos hangulatot kölcsönöznek az arra sétálóknak. A fabódékban főleg kézműves termékeket, illetve ínycsiklandó nemzeti ételeket kínálnak.

Program

Indulás Nagykanizsáról reggel 6.00 óra Kögáz parkoló.

Délelőtt érkezés Frauenkirchenbe A”Mária születése” plébánia és búcsújáró templom megtekintése. (Burgenland tartományban)

Következő megállónk a Kittsee-nél lévő Csoki Csárda, ahol megkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb Hauswirth csokoládékat. A legismertebbek a rum-kókusz golyócskák, a csoki-banán, a Mozart-patkó vagy a szilvapálinkában érlelt, csokoládéval bevont aszalt szilva. A gyárlátogatás,kóstolás és vásárlás után tovább folytatjuk utunkat Pozsonyba.

 Szlovákia fővárosának rövid megtekintése,  ahol közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Megtekintjük Pozsony  várát(kívülről)templomokkal, polgárházakkal teli belvárosát, a magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyházat. Sétánkat folytatjuk a Prímási palotához, az Óvárosházához, valamint a Szent Mihály kapuhoz.

A városnézést követően szabadprogram a karácsonyi vásáron.

Szlovák édességeket, valamint karácsonyi ajándékokat vásárolhatunk :-)

 Hazautazás, érkezés Nagykanizsára a késő esti órákban.


A részvételi díj tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás árát.

Belépők: -

BBP biztosítás: 440 Ft / fő

 

 

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink