Kiemelt útjaink 2017

Advent Bécs- Schönbrunn

 

BETELT!!2017. december 3., 10.,17.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 6.900 Ft/fő

 

Program

Indulás reggel 6 órakor, Nagykanizsa Kögáz parkoló.

Utazás rövid pihenőkkel, Sopron érintésével az osztrák fővárosba, Bécsbe, amely hosszú időn át hatalmas világbirodalom, később európai nagyhatalom székhelye volt.

Első állomásunk a Habsburg-ház nyári rezidenciájaként szolgáló gyönyörű kastély,Schönbrunn. A közel egyórás látogatás során a kastély 22 legszebb termét nézzük meg magyar nyelvű magnós vezetéssel.

Programunkat a méretében kisebb, de  hangulatos Schönbrunn-i karácsonyi vásárban folytatjuk. 60 standon osztrák kézimunkákat és egyéb, természetes anyagból készült művészeti alkotásokat, játékokat, karácsonyfadíszeket kínálnak. A Schönbrunn-i vásár hangulatához a karácsonyi sütemények, édességek, és a puncs friss illata, valamint a kórusok által énekelt karácsonyi dalok melódiája járul hozzá.

Ezt követően autóbuszos és gyalogos városnézés keretén belül keressük fel az óváros nevezetességeit, lenyűgöző, monumentális épületeit: Maria Terézia tér, Múzeum negyed, Hősök tere, Hofburg, Kärntnerstraße, Stephansdom, Graben, Opera, Parlament megtekintése.

Sétánkat a Rathaus (Városháza) előtt elterülő karácsonyi vásárban zárjuk.


Az első, legnagyobb és leghíresebb karácsonyi és adventi vásár Bécsben immár a 18. század óta várja a karácsonyi bevásárlásra készülőket.

A hatalmas vásárnak hamisítatlan karácsonyi hangulata van: adventi zenék csendülnek fel, csodálatosan feldíszített fenyőfák és édes karácsonyi illatok járulnak hozzá a hangulathoz.

Az átfázott vásárlók és nézelődők forralt borral és egyéb forró italokkal melegíthetik fel magukat.

A Christkindlmarkton minden karácsonyi ajándék megkapható: játékok, édességek, karácsonyi díszek, ruhák, ételek, parfümök, bőr- és sportfelszerelések, művészeti alkotások.

Bécs egyik modern jelképévé vált látnivalójával, a megdöbbentő forma- és színvilággal felépített Hundertwasser házzal búcsúzunk a várostól.

Érkezés Nagykanizsára késő este.

A részvételi díj tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás árát.

Belépők: 20 €/fő

BBP biztosítás: 440 Ft / fő

 

 

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink