Kiemelt útjaink 2017

ADVENT LJUBLJANÁBAN ÉS SKOFJA LOKÁBAN

 

BETELT!!2017. december 2.,16.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 8.900 Ft/fő

 

Program:

Indulás reggel 6.00 órakor Nagykanizsán a KÖGÁZ parkolóból. Útközben rövid pihenő a Trojanai híres vendéglátóhelyen, melynek süteményei, de különösen fánkja nagyon közkedvelt a vendégek körében.

A szlovén hegyek között- egykori püspöki székhelyként- patinás kisvárosi hangulat fogad bennünket Skofja Lokában. A város fölé magasodó várban reprezentatív kiállítás mutatja be a püspökség és a város  múltját. Hangulatos utcáin az adventi mézeskalács és forró csoki illata keveredik a karácsonyi ajándékok választékával.

Ljubljanában a város központja színes fényekkel, alkalmi ajándékokkal és békességes hangulattal járul hozzá a Jézuska-várás hangulatához. A római kor emlékeinek megtekintése után a Ferencesek Temploma és a Preseren tér meghitt hangulatú házai között érkezünk a híres „Hármas Hidhoz”. Ezen átsétálva az érseki dóm barokk pompájában, adventi díszeiben gyönyörködhetünk.

A középkori városháza reneszánsz belső udvarai is adventi fényekkel készülnek a karácsonyra, majd a Ljubljanica folyó partjának hangulatos kivilágításával búcsúzunk Szlovénia fővárosától.

Várható hazaérkezés a késő esti órákban.

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségét.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás árát.

 

 Belépő: 8.-€/fő

BBP: 440 Ft/fő

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink