Kiemelt útjaink 2017
busojaras-mohacson-februar-6

A Busójárás más népek hiedelemvilágában is megtalálható télűző, tavaszköszöntő, termékenységet varázsló népszokások csoportjába tartozik.

advent-ljubljanaban-es-skofja-lokaban

BETELT!!Ljubljanában a város központja színes fényekkel, alkalmi ajándékokkal és békességes hangulattal járul hozzá a Jézuska-várás hangulatához.

advent-becs-schonbrunn

BETELT!!A hatalmas vásárnak hamisítatlan karácsonyi hangulata van: adventi zenék csendülnek fel, csodálatosan feldíszített fenyőfák és édes karácsonyi illatok járulnak hozzá a hangulathoz.

advent-pozsonyban

BETELT!!Pozsony minden év decemberében a karácsony hangulatos köntösébe öltözik.

advent-graz

BETELT!!Ausztria második legnagyobb városába érve besétálunk az ünneplőbe öltözött óvárosba. Eldugott utcácskák, romantikus belső udvarok, művészi homlokzatok és pompás építmények várják a látogatókat.

adventi-hangulatban-zagrabban

BETELT!!Horvátország fővárosában több, mint kétszáz éves hagyománya van az adventi időszak különleges megünneplésének, melyet egy evangélikus lelkész kezdeményezésére tartottak meg minden évben.

farsangolas-szloveniaban

Ezen a napon a várost a vidámság, a jókedv, a móka teszi hangossá és egyben látványossá.:-)

rijekai-karneval-februar-11

A tavaszi karneváli mulatság ebben a régióban közel hat évtizedre tekint vissza. A világszerte közismert velencei karnevál mintájára 1982-től Horvátországban karneváli hangulatba öltözik Rijeka és elkezdődik a majd egy hónapos tavaszváró ünnepség.

velencei-karneval-non-stop

Muranoi kirándulással egybekötve városnéző séta Velencében. A hatalmas Szt. Márk tér, a sok festőt megihlető Sóhajok hídja, a gazdag hercegek mesés épülete, a Dozse-palota, és a mindig nagy forgatagú Rialto a fő látványosság, majd részvétel a karneváli forgatagban:-)

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink