December
advent-ljubljanaban-es-skofja-lokaban

BETELT!!Ljubljanában a város központja színes fényekkel, alkalmi ajándékokkal és békességes hangulattal járul hozzá a Jézuska-várás hangulatához.

advent-a-klagenfurt-villach

BETELT!! Városnézés Villachban, ahol a csodálatos templomok és a szép óváros egy kellemes sétára hívogatnak. Megtekintjük az adventi vásárt, ahol forró puncsot, gesztenyét és sült krumplit is kóstolhatunk.

advent-becs-schonbrunn

BETELT!!A hatalmas vásárnak hamisítatlan karácsonyi hangulata van: adventi zenék csendülnek fel, csodálatosan feldíszített fenyőfák és édes karácsonyi illatok járulnak hozzá a hangulathoz.

advent-pozsonyban

BETELT!!Pozsony minden év decemberében a karácsony hangulatos köntösébe öltözik.

advent-budapest

BETELT!!Élvezze Budapest egyedülálló adventi hangulatát a Vörösmarty téren! Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár.

advent-graz

BETELT!!Ausztria második legnagyobb városába érve besétálunk az ünneplőbe öltözött óvárosba. Eldugott utcácskák, romantikus belső udvarok, művészi homlokzatok és pompás építmények várják a látogatókat.

adventi-hangulatban-zagrabban

BETELT!!Horvátország fővárosában több, mint kétszáz éves hagyománya van az adventi időszak különleges megünneplésének, melyet egy evangélikus lelkész kezdeményezésére tartottak meg minden évben.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink